VAKANTIE Agios Nikitas

Vakantie bij mooie stranden

Badplaats westkust

Dichtbij mooie en georganiseerde stranden

ontdek Agios Nikitas

Kiezelstrand en Milos beach om de hoek

daarom deze bestemming

Gezellig en kleinschalig

Agios Nikitas tips

Agios Nikitas is een gezellige en kleine badplaats aan de westkust van het eiland Lefkas (Lefkada). De vakantiebestemming ligt op ongeveer 15 kilometer van Lefkas-stad; de hoofdstad van het eiland.

Het dorp ligt rondom een hoofdweg naar het strand. Je vindt hier de nodige restaurants, bars en winkeltjes. Het strand bij het dorp is niet het hoofdstrand. Hiervoor moet je iets ten noorden om de klif heen voor het schitterende Pefkoulia stand. Het langgerekte strand is fraai en in de zomermaanden erg populair bij vakantiegangers. ook Milos beach is een tip en kun je alleen te voet bereiken.

Dit is het enige dorp aan de westkust van Lefkas wat op zeeniveau ligt. De westkant van Lefkas is erg rotsachtig en grillig en stranden zoals Porto Kastiki en Egremni zijn via trappen vanaf hoger gelegen rotspartijen te bereiken. Het centrum is gezellig en er zijn meerdere restaurants, tavernes en winkeltjes.

Ontdekken

Ontdek Milos beach en ga te voet naar dit fraaie strand. Hier zijn geen tavernes of restaurants. Neem zelf voldoende drinkwater en wat te eten mee. Het wandelpad is goed begaanbaar, maar met de nodige traptreden van en naar het strand van Milos. In de zomermaanden zijn hier ligbedden en parasols te huur.