VAKANTIE naar Lefkas

Lefkas vakantie aanbiedingen

alle reizen naar Lefkas

Lekker wegdromen over je vakantie

Ontdek aanbiedingen

Zoek en boek je reis naar Lefkas

daarom Lefkada

Een unieke Griekse vakantiebestemming

Vakantietips

Lefkas is een vakantiebestemming aan de westkust van Griekenland. Het vliegveld ligt bij de stad Preveza op het vasteland van Griekenland op twee uur en 45 minuten vliegen vanaf Schiphol Amsterdam. Bekijk de reizen en aanbiedingen naar Lefkas en vergelijk de beste prijzen voor je vakantie naar dit Griekse (Ionische) eiland. Dagelijks worden de last minute vakanties naar Nidri, Egremni, Lefkas-stad en Porto Katsiki ge-update en voorzien van nieuwe prijzen.

Het aantal vluchten naar de luchthaven van Preveza vanaf Amsterdam en Brussel zijn alleen rechtstreeks beschikbaar van eind april tot en met oktober. Lefkas vakantie aanbiedingen zijn op meerdere dagen in de week beschikbaar en te boeken.

Accommodaties zijn er op Lefkas genoeg en variërend van low budget tot super de luxe villa’s met de mooiste uitzichten op zee. Via hotel- en villa vergelijkingssites kun je, zeker buiten de schoolvakanties, prima aanbiedingen vinden voor een verblijf op Lefkada. Niet alleen kort voor de vertrekdatum, een last minute, maar vaak ook al ver vooruit accommodaties met vroegboekkorting.

Reisorganisaties hebben regelmatig Lefkas vakantie aanbiedingen naar de badplaatsen op het eiland. De grote touroperators hebben Lefkada in hun pakket opgenomen, maar ook kleinere Griekenland- en zelfs Lefkas-specialisten bieden hotels, villa’s en zeilvakanties aan.